BEAUTY SALON VAN BIEMEN

Pour Vous Parfumerie Van Biemen heeft een eigen schoonheidssalon op de 1e verdieping van de winkel. Dames en heren kunnen hier terecht voor uiteenlopende behandelingen, variërend van gezichtsbehandelingen en massages tot een manicure of cosmetische voetbehandeling.
Onze schoonheidsspecialistes nemen de tijd om u persoonlijk en deskundig te adviseren en te behandelen.

Tijdens de intake kijken we samen met u wat uw wensen zijn tijdens de behandeling en hoe wij daar op in kunnen spelen.
Wij bieden o.a. reinigende, ontspannende, kalmerende en huid verbeterende behandelingen. Een behandeling kan bestaan uit; reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, harsen, massage, masker en de behandeling wordt afgesloten met verzorging afgestemd op uw huidtype. Deze elementen zitten in de prijs inbegrepen.
Voor wimpers of wenkbrauwen verven rekenen wij een meerprijs.

Prijslijst:

Skin treatments:
-30 min facial   €37,50
-45 min facial   €50,-
-60 min facial   €65,-
-75 min facial   €77,50-
-90 min facial                                    €90,-
Body treatments:
-30 min. peeling+massage   €37,50
-Harsen per minuut   €1
-Manicure incl. lakken   €37,50,-
 Losse behandelingen:
-Verven wimpers en/of wenkbrauwen€9/€13,50,-
tijdens de gezichtsbehandeling
-Epileren   €15,-
-Harsen bovenlip   €11,50,-
-Harsen b.lip+kin   €20,-
-Verven wimpers/wenkbrauwen   €13,50
-Verven wimpers en wenkbrauwen   €20,00
-Visagie/feest make-up
  €40,-

Microdermabrasie   €90,-


MICRODERMABRASIE DIAMOND PEEL

Hoe werkt het?

De Pristine exfolieert het huidoppervlak: de huid wordt als het ware verfijnd afgeschaafd, waardoor de bovenste oude, beschadigde en vervuilde huidcellen worden verwijderd. Dit proces stimuleert de celvernieuwing met de aanmaak van verse, jonge cellen en met collageen (het hoofdbestanddeel van het huidbindweefsel dat uw huid stevig en elastisch houdt).
Na een microdermabrasiebehandeling zal de huid optimaal werkstoffen opnemen. Het vacuüysteem zorgt voor een directe lifting van de vermoeide huid en stimuleert de bloedtoevoer naar het huidoppervlak, waardoor de zuurstofopname wordt verhoogt. Nieuwe collageen en elastine worden gevormd met een duidelijk zichtbare en langdurige huidverbetering en huidverjonging tot gevolg.

Wat behandelt Pristine?
Pristine behandelt en vermindert de verschijning van: Hoe voelt de behandeling en wanneer zie ik resultaat?
Als een licht trekkend gevoel aan de huid. Het is een comfortabele en pijnloze behandeling.
Vanaf de eerste behandeling met de Pristine zult u reeds het verschil ervaren. De huid voelt zuiver, rimpels zullen vervagen en littekens (als gevolg van bijvoorbeeld acne) minder zichtbaar worden. De huid verkrijgt een vitale uitstraling en de conditie van uw huid zal zichtbaar verbeteren.

Hoe lang duurt een behandelsessie?
Voordat met een behandeling wordt gestart, krijgt u van uw specialist een eerlijk en deskundig advies. Microdermabrasie geeft het beste resultaat in een kuurbehandeling. Tussen de behandelingen moet minimaal 10 dagen zitten om de huid de gelegenheid te geven om nieuwe huidcellen aan te maken.
Voor een goed zichtbaar resultaat moeten er 1 tot 3 behandelingen plaatsvinden. De behandeling moet thuis worden ondersteund met de juiste huidverzorgingsproducten voor een optimaal resultaat.
De behandeling zal duren tussen de 50 en 70 minuten, afhankelijk van uw huidconditie.

Zijn er bijeffecten?
Als u zwanger bent of als een medische achtergrond heeft, dan kunt u dit het beste met uw specialist overleggen voorafgaand aan de behandeling. Vraag uw specialist bovendien naar de punten die u na de behandeling in acht dient te nemen.

Een behandeling kost € 90,- (60 minuten)
Kuur 3 behandelingen € 220,-