Nieuwe Cosmetica

Pour Vous Parfumerie Van Biemen is al meer dan 70 jaar specialist op het gebied van verzorging en make-up. Onze beautyspecialistes staan voor u klaar met een persoonlijk advies op maat. Of het nu gaat om feestelijke make-up voor een speciale gelegenheid of een goede nachtcrême voor de rijpere huid, om lichaamsverzorging of gezichtsverzorging.

Chanel & Guerlain VIP

We zijn ook erg trots om te vertellen dat wij 1 van de weinige Chanel VIP verkooppunten zijn. We onderscheiden ons in ons advies, enthousiasme en kennis. Dit betekent voor u dat u het beste advies krijgt, previews van de nieuwste producten, en extra promoties! Ook zijn er exclusieve sublimage producten te koop, die alleen verkrijgbaar is bij de VIP verkooppunten.

Guerlain huidverzorging zijn exclusieve producten die niet in elke parfumerie te koop zijn. Bij parfumerie van Biemen kunt u de collectie van Guerlain ontdekken, en u krijgt gegarandeerd het beste advies!

Voor u uitgelicht:

______________________________________________
Estee lauder double wear zero smudge eye pencils
Estee Lauder Double Wear eye pencil review - BeautyToko.nl


______________________________________________

Sisley Paris Sisley Phyto Blush 006 ShimmerSisley brengt met Le Phyto Blush 4 kleuren en 2 shimmers in de collectie. Extreem gepigmenteerd, op natuurlijke basis en verzorgend en hydraterend voor de huid. Voor een natuurlijk, of intens resultaat.
___________________________________________________________________________

Chanel no1

De intelligentie van de natuur is onovertroffen en heeft vanaf het allereerste begin de visie van CHANEL op huidverzorging beïnvloed.
Deze intelligentie ligt aan de basis van de nieuwe generatie holistische en milieubewuste anti-agingverzorging, bestaande uit huidverzorgings- en make-upproducten en een geparfumeerde body spray: N°1 DE CHANEL.
In het hart van deze nieuwe holistische lijn: het extract van rode camelia en haar unieke revitaliserende kracht. Ontdek deze nieuwe collectie nu bij ons!Chanel komt met Clean Beauty lijn: No 1 | Nouveau
___________________________________________________________________________

chANEL sublimage essence yeux

Ontdek CHANEL sublimage essence fondamentale yeux nu als exclusief product bij ons.
Ontdek een verstevigde, gladde oogcontour en een heldere blik door dit geweldige oogserum. Extra bonus: Dit product geeft vollere en langere wimpers!SUBLIMAGE L'ESSENCE FONDAMENTALE YEUX | Sandra's Closet
_________________________________________________________________________