Nieuwe Cosmetica

Pour Vous Parfumerie Van Biemen is al meer dan 70 jaar specialist op het gebied van verzorging en make-up. Onze beautyspecialistes staan voor u klaar met een persoonlijk advies op maat. Of het nu gaat om feestelijke make-up voor een speciale gelegenheid of een goede nachtcrême voor de rijpere huid, om lichaamsverzorging of gezichtsverzorging.

Chanel & Guerlain VIP

We zijn ook erg trots om te vertellen dat wij 1 van de weinige Chanel VIP verkooppunten zijn. We onderscheiden ons in ons advies, enthousiasme en kennis. Dit betekent voor u dat u het beste advies krijgt, previews van de nieuwste producten, en extra promoties! Ook zijn er exclusieve sublimage producten te koop, die alleen verkrijgbaar is bij de VIP verkooppunten.

Guerlain huidverzorging zijn exclusieve producten die niet in elke parfumerie te koop zijn. Bij parfumerie van Biemen kunt u de collectie van Guerlain ontdekken, en u krijgt gegarandeerd het beste advies!

Voor u uitgelicht:


Sisley Paris Sisley Phyto Blush 006 ShimmerSisley brengt met Le Phyto Blush 4 kleuren en 2 shimmers in de collectie. Extreem gepigmenteerd, op natuurlijke basis en verzorgend en hydraterend voor de huid. Voor een natuurlijk, of intens resultaat.

_________________________________________________________________________